26.11.2014

Co rychlého a zdravého k večeři? Diana to vyřeší!

Štědrý den se kvapem blíží a času na předvánoční úklid, pečení cukroví a shánění dárků už moc nezbývá. A aby toho nebylo málo, potřebujete přichystat pro rodinu rychlý a zdravý oběd či večeři. Co teď? Diana pro vás připravila řešení – Rybí Wok pánev.

Zdravá směs ryb a zeleniny

V předvánoční době, kdy je čas velmi drahocenný, připravila pro vás Diana polotovar z vybraných rybích surovin. Jedná se o Rybí Wok pánev – směs kvalitního lososa, pangase, zeleniny (cibule, červené a zelené papriky, cukety) a kari marinády. Rychlá příprava a chutná večeře, to je jasné řešení v časové tísni.

Pánev wok a rychlá příprava

pánev wok

Jídlo pro celou rodinu budete mít připravené během chvilky. Stačí celou připravenou směs orestovat na kvalitním olivovém oleji. Jako přílohu můžete zvolit brambory, rýži nebo bílé pečivo. Díky připravenému polotovaru nemusíte shánět další ingredience, pouze přílohu.

Směs je vždy čerstvě připravována a prodává se na váhu, proto nemusíte mít obavy, když se u stolu sejde víc strávníků – koupíte vždy přesně tolik, kolik potřebujete.

Stačí jedna pánev, olivový olej, návštěva Diany a večeře pro celou rodinu je připravená během chvilky! A vy se místo zdlouhavého vaření a vymýšlení, co dobrého uvařit, můžete plně věnovat vánočním přípravám!

A jaké další alternativy Diana nabízí?

Pokud nesháníte teplou večeři, určitě si vaše rodina pochutná na různých rybích pomazánkách a salátech. Navštivte prodejny Diana a vyzkoušejte chutné rybí produkty připravované podle tradičních receptur!